ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Το σχολείο μας είναι το 6/θέσιο 1ο Δημοτικό Αιγίου και βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 23 στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Λειτουργεί και ως ολοήμερο. Στο blog αυτό μπορείτε

  • να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε
  • να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη
  • να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.)
  • να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ
                                                                                           ΑΙΓΙΟ, 10-02-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συγκροτήθηκε τμήμα ΣΚΑΚΙ στο Σχολείο μας και τα μαθήματα ΣΚΑΚΙΟΥ θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και ώρα 15.00 έως 16.00 στο χώρο του Σχολείου. Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.00 έως 16.00 θα γίνει το πρώτο μάθημα. Παρακαλούνται τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τμήμα ΣΚΑΚΙ του Σχολείου, να προσέλθουν κατά την ως άνω ημεροχρονολογία για την έναρξη των μαθημάτων. Μαθήματα θα παραδίδει ο Σχολικός Προπονητής Σκακιού και Εθνικός Προπονητής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κος Νικόλαος Νικολακόπουλος.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.


30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2016
 Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Την Κυριακή 30-03-2014 στις 3:00 μ. μ. ο Παναιγιάλειος δίνει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος και διεκδικεί την είσοδό του στα play - off που οδηγούν στην Super League. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα παιδιά για τον αγώνα να παραβρεθούν αν είναι δυνατό στο γήπεδο.
Υπενθυμίζουμε την ελεύθερη είσοδο των παιδιών στο γήπεδο.

Με εκτίμηση,
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ. Σ. 1927Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου υποχρεούνται να παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι της 7ης και 8ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Ν. Αχαΐας με

ΘΕΜΑ: «Συγκρούσεις στο σχολείο: Αναγνώριση, δράσεις και αντιδράσεις: παρεμβάσεις σε επίπεδο πρόληψης και ένταξή τους στον Εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας/  Προγραμματισμό δράσεων της σχολικής μονάδας».

Την ημέρα συμμετοχής του σχολείου μας  στην ημερίδα δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και οι μαθητές ως εκ τούτου δεν θα προσέλθουν στο σχολείο.

Το σχολείο μας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου εορτή των Τριών Ιεραρχών θα τιμήσει τους Προστάτες των Γραμμάτων με εκκλησιασμό των μαθητών στον παρακείμενο Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών. 
Ώρα προσέλευσης  των μαθητών 8.30 π.μ.