ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Το σχολείο μας είναι το 6/θέσιο 1ο Δημοτικό Αιγίου και βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 23 στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Λειτουργεί και ως ολοήμερο. Στο blog αυτό μπορείτε

  • να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε
  • να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη
  • να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.)
  • να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

11/2/14

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ


Ακολουθούν 2 ευχαριστήριες επιστολές του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας στον τοπικό Τύπο.


Αίγιο 7/2/2014
Αγαπητέ κ. Σταυρόπουλε,
 με την παρούσα θα ήθελα, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου , να σας εκφράσω  τις ευχαριστίες όλων μας για τις άοκνες προσπάθειές σας  προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σημαντικό έργο για την υγεία της σχολικής μας κοινότητας.

Επειδή λοιπόν εκτιμούμε ότι η υπεύθυνη στάση σας ως αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας  καθώς και  η σταθερά  θετική συμβολή σας στην υπερκέραση  εμποδίων  συνέβαλε καθοριστικά στην επίλυση του προβλήματος , που για χρόνια εκκρεμούσε απειλητικό για την υγεία των παιδιών μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά σας αυτή.
Ελπίζουμε και στο μέλλον να συνεχίσετε ν’ αντιμετωπίζετε έτσι παρόμοια ευαίσθητα θέματα.

Η Πρόεδρος του  Συλλόγου
Σοφία Σιδηρά Παπαδοπούλου
Αίγιο 7/2/2014


Αγαπητέ κ.  Σπηλιόπουλε,                         ,
ως  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αιγίου , θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας , το οποίο διατυπώσαμε από κοινού με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας με σχετική επιστολή από 7 /11/2013.
Η ικανοποίηση του αιτήματός μας συνέβαλε στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σχολείου μας και θα διευκολύνει τους μαθητές μας στην εξοικείωση τους με τους Η/Υ και τους εκπαιδευτικούς μας στην  ενσωμάτωση της χρήσης των Η/Υ  στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Ως εκ τούτου ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας στη μία από τις πολλές ανάγκες του ιστορικού σχολείου της πόλης μας και ευελπιστούμε στη διατήρηση του ενδιαφέροντος σας  και στο μέλλον.

Η πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων

Σοφία Σιδηρά Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου