ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

22/3/14

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ


 

 Η Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (F.D.I.) έχει ορίσει την 20η Μαρτίου ως ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας. Με αυτή την αφορμή στο σχολείο μας
  οργανώθηκε εκδήλωση  την Παρασκευή 21/3/2014, στην οποία η οδοντίατρος κ. Τσακίρη Μαρία μίλησε απλά και κατανοητά στους μαθητές του σχολείου μας για τη στοματική υγιεινή καθώς και την αξία της καθημερινής φροντίδας του στόματος.
Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία. Ακολουθώντας σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής μπορούμε να αποφύγουμε τα περισσότερα προβλήματα των δοντιών και ούλων. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά κάθε μέρα για τον καθαρισμό των δοντιών μας μπορούμε ν' αποκτήσουμε γερά δόντιαπου θα μας επιτρέπουν να τρώμε και να μιλάμε χωρίς προβλήματα αλλά θα βοηθούν την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μας.
Ευχαριστούμε πολύ την κ. Τσακίρη, οδοντίατρο και μέλος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, για το χρόνο που αφιέρωσε και τις πολύτιμες συμβουλές που πρόσφερε στους μαθητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου