ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

4/11/14

ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Στo σχολείο μας  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την συμμετοχή δασκάλων και 


μαθητών, το πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης που υλοποιείται από το υπουργείο Παιδείας &

 Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του 

Πολίτη, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης
πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να ενημερωθούν για τα αδικήματα και τον τρόπο που διαπράττονται μέσω διαδικτύου, τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας και τους κινδύνους που παραμονεύουν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και για πρακτικές πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων.
Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Χριστοδουλοπούλου Ευθυμία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης απέστειλε στην ομάδα παρουσίασης, με ηλεκτρονικό μήνυμα, ερωτήσεις των μαθητών, κάποιες από τις οποίες  απαντήθηκαν μετά το τέλος  της παρουσίασης.

Αν θέλετε πατήστε στη φωτό και θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή Cyberkid του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,  όπου υπεύθυνα μπορείτε να ενημερωθείτε για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου