ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

17/5/15

ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ








Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Δευτέρα το πρωί (11/5/15) μερικούς μαθητές του Ολοήμερου Τμήματος καθώς κι αυτούς των  Α΄&  Στ΄2 τάξεων.






Με πρωτοβουλία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών και τη στήριξη του Διευθυντή οργανώθηκε δράστηριότητα  στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα τη διατροφή και άσκηση. Με προσφορές από επιχειρηματίες της πόλης μας στήθηκε πλούσιος μπουφές, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν ένα υγιεινό πρωινό.








Παράλληλα θυμήθηκαν όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος και πήραν ιδέες για να φτιάχνουν και στο σπίτι τους ένα υγεινό πρωινό.



Τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν ήταν σαντουιτσάκια με τυρί και γαλοπούλα, σουσαμένια κουλουράκια Θεσσαλονίκης, φυσικός χυμός πορτοκαλιού, μέλι, γιαούρτη, γάλα, αυγά, μπάρες δημητριακών, νιφάδες δημητριακών, φρούτα (μπανάνα, ακτινίδιο, φράουλα, πεπόνι), ψωμί ολικής άλεσης, σταφιδόψωμο.


Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν ενθουσιάστηκαν και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις που δεν ήξεραν ότι μπορούν να γευτούν στο πρωινό τους.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης μας για την ευγενική προσφορά τους καθώς και τη συνάδελφο   κ. Γκιώνη Ιωάννα, μητέρα μαθητή του σχολείου μας, για την εθελοντική  βοήθεια που μας πρόσφερε στο στήσιμο της δράσης μας.




Συγκεκριμένα τα καταστήματα που πρόσφεραν ήταν:
Αρτοποιεία:                Μπομποτσιάρη,
Οπωροπωλεία:       Πίκουλα Αθηνά &                                  Αφοί  Μαρκόπουλοι
Χαρτικά :                            Γιούπη
Γαλακτοκομικά είδη :  Κόμης Α.Ε.&                 Λουτσόπουλος  Ιωάννης
     
Μέλι :         Γεωργίου Μάριος



Δείτε το σχετικό video     


        








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου