ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

28/12/15

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου στο σχολείο μας <<μύρισαν >> Χριστούγεννα.

Ξεκινάμε με το επίκαιρο ταμπλώ που επιμελήθηκε η δακάλα της Β΄τάξης κ. Καρβέλη Γεωργία.



 
 
 
Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική είσοδο

 
ενώ το βράδυ φωταγωγείται το δέντρο στην εξωτερική πλευρά του σχολειού μας ( δώρο της αείμνηστης καθηγήτριας μας των Αγγλικών Σόνιας Παπαϊωάννου).




Είπαμε να ομορφύνουμε και το γραφείο του Διευθυντή μας κ. Παπαθεοδωρόπουλου.







Ταυτόχρονα οι Α΄& Β΄τάξεις  ξεκινούν τις προετοιμασίες και τις πρόβες για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
 
 
Κι ο σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δ. Σχ. Αιγίου δε μένει έξω από το χορό της προετοιμασίας μας.

Έτσι  με πρωτεργάτες τον κ. Κουτσοχέρα (Πρόεδρο του Συλλόγου) αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. όχι μόνο διοργανώνει τον πλούσιο μπουφέ με γλυκά και αναψυκτικά αλλά συμβάλλει για μια ακόμη φορά  στη διακόσμηση του σχολείου μας με τις καταπληκτικές δημιουργίες του κ. Μουρίκη Χρήστου, μέλους του Συλλόγου.
 
 
 
Και η διακόσμηση συνεχίζεται
 

 
 
 
με το επίκαιρο και διαχρονικό μήνυμα-ευχή
<<...και επί γης ειρήνη>> που με τη βοήθεια του κ. Σπηλιωτόπουλου (υπεύθυνου Ολοήμερου) και του κ. Λουτσόπουλου (μέλους του Συλλόγου Γονέων) αναρτήθηκε στην είσοδο του σχολείου μας και πλαισιώθηκε από 2 πουλιά που μετέφεραν σημαίες κρατών, πρεσβεύοντας την παγκόσμια ειρήνη.
 
 
 
 
 
 
Μια ακόμη νότα χειμωνιάτικη προστέθηκε στη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο όροφο του σχολειού μας όπου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Πιγκουινάκια κάνουν τσουλήθρα στον πάγο
 
 
 
 
 ενώ τα σκαλοπάτια <<συνθέτουν>>  ένα ακόμη δέντρο χριστουγεννιάτικο.
 
 
 






Σε επόμενη ανάρτηση θα παρουσιάσουμε και τη γιορτή μας που οι μαθητές των 2 πρώτων τάξεων του σχολείου μας με τόση επιτυχία παρουσίασαν.
 Προσεχώς λοιπόν video και σχετικές foto.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου