ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Το σχολείο μας είναι το 6/θέσιο 1ο Δημοτικό Αιγίου και βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 23 στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Λειτουργεί και ως ολοήμερο. Στο blog αυτό μπορείτε

  • να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε
  • να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη
  • να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.)
  • να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

17/3/16

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝΜε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο Αποκριάτικος Χορός του Σχολείου μας  στην αίθουσα «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» του Ξενοδοχείου «ΤΕΛΗΣ» την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.
Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και πολλοί φίλοι, ξεφάντωσαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σε ένα γλέντι που άφησε τις πιο ωραίες εντυπώσεις σε όσους παρευρέθησαν.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί όλους για την ένθερμη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους γονείς για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και την έμπρακτη στήριξη της ωραίας εκδήλωσης, αλλά και τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής που εμπλούτισαν με τις χορηγίες τους την εκδήλωση.Ο χορός αυτός ήταν το επιστέγασμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας.

Εκτός από την Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκε και στο χώρο του σχολείου μας ένα μικρό party κατά τάξη όπου τα παιδιά ειχαν την ευκαιρία να ζήσουν το έθιμο του μασκαρέματος, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου