ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

18/5/16

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ




ΠΗΓΗ:Εφημερίδα "Φιλόδημος" Αιγίου-"Filodimos" Newspaper of Aigio

Οι δεκάδες μαθήτριες και μαθητές, μέλη, της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, καταχειροκροτήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», για την υπέροχη παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ», τον βραβευμένο με Όσκαρ, κορυφαίο Έλληνα συνθέτη και ποιητή, που θεωρείται ο πρώτος που συνέδεσε με το έργο του, τη λόγια μουσική με τη λαϊκή μουσική παράδοση.
Ανέπτυξε πολυεπίπεδη δραστηριότητα στο χώρο της τέχνης και συστηματικές και έντονες παρεμβάσεις στο δημόσιο βίο, αλλά και βαθιά πολιτική σκέψη, κεντρικός άξονας της οποίας ήταν η αμφισβήτηση και η αναθεώρηση σε κατεστημένες αντιλήψεις.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Γιαννακοπούλου, ως διευθύνουσα τη Σχολική Χορωδία και υπεύθυνη υλοποίησης του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ», εκφράζουμε τις ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ ΜΑΣ, στους μαθητές της χορωδίας του 1ο Δημοτικού Σχολείου, στους μουσικούς: κ.κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο, Ιάσονα Βάκρινο, Λεωνίδα Καμπούρη, Μπέσσυ Νάσση, Μάκη Παπαχριστόπουλο, Μίκη Πιερράτο και Πάνο Πιερράτο, στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιάννη Παπαθεοδωρόπουλο, στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου: κ.κ. Ιωάννα Γκιώνη, ως συνεργάτιδα στην υλοποίηση του προγράμματος, Γιώργο Λιόπα, υπεύθυνο τεχνικής επιμέλειας και υποστήριξης και Ιωάννα Παπαδημητρίου, στην κ. Τότα Σταθούλια, ως υπεύθυνη χορογραφίας, στις κ.κ. Αλεξάνδρα Μάγκου και Αγγελική Καμπούρη, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, στον κ. Βασίλη Μανουηλίδη, στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Δήμου Αιγιαλείας, στο Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων, στην κ. Μαίρη Μουζακίτη και στους χορηγούς: Αρτοποιείο «ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ», ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε. – ΑΦΟΙ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ, «ΚΡΟΚΟΣ ΑΣΠΡΑΔΙ» - ΦΩΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Γαλακτοπωλείο «ΠΡΩΤΟ» - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Πρατήριο υγρών καυσίμων «ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ», Οινοποιία «CAVINO Α.Ε.», για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση και παρουσίαση της μουσικής εκδήλωσης - Πολιτιστικού Προγράμματος: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου