ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

2/6/16

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση βράβευσης που διοργανώνει το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 05/06/2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00, στο Σχολικό Συγκρότημα Πυροσβεστίου (6ο-11ο Γενικό Λύκειο Πάτρας).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων) της Π. Ε.  Αχαΐας, που διακρίθηκαν στο μαθητικό  διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε  «Παιχνίδι και Μαθηματικά» το σχολικό έτος 2015-2016.

Συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα βραβευθούν από το σχολείο μας είναι οι εξής (αλφαβητικά):

Από την Ε΄τάξη : Σπανού Άννα  

Από το  ΣΤ΄1τμήμα: Δημουλά Ραφαέλα,Ευσταθίου Κων/να,  Κουτσοχέρα                       Αικατερίνη, Μαμάση Αγγελική, Μαυρουδή Ραφαέλα

Από ΣΤ΄2 τμήμα : Κορκοτσέλου Δήμητρα, Μπούρδαλος Γεώργιος, Νουκάι                    Κέβιν, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Τσουμάκας Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου