ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Το σχολείο μας είναι το 6/θέσιο 1ο Δημοτικό Αιγίου και βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 23 στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Λειτουργεί και ως ολοήμερο. Στο blog αυτό μπορείτε

  • να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε
  • να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη
  • να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.)
  • να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

11/10/17

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ!

Στο σχολείο μας λειτουργεί εδώ και χρόνια Δανειστική βιβλιοθήκη.
Πριν λίγες μέρες με πολλή χαρά παραλάβαμε την ευγενική δωρεά  από την εταιρία library 4all.


 H εν λόγω εταιρία  όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 προσηλωμένη στην εκπαίδευση, τη διά βίου μάθηση, την καλλιτεχνική έκφραση και την ανάδειξη του πολιτισμού με σκοπό την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία. 

Ανταποκρινόμενη άμεσα λοιπόν στο αίτημα του σχολείου μας,  ετοίμασαν και μας έστειλαν αρκετά βιβλία για παιδιά 6-12 χρόνων.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του library 4all για την ικανοποίηση του αιτήματός μας κι ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα απολαύσουμε παρόμοιους καρπούς τέτοιων υποστηρικτικών δομών.

Όσο για την αξιοποίηση τους από τους μαθητές μας  δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι οι ενδιαφέροντες και "φρέσκοι" τίτλοι των νέων βιβλίων θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και θα ενισχύσει τον ήδη ισχυρό "αέρα" φιλαναγνωσίας που πνέει στο σχολειό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου