ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

3/10/22

Ημέρα σχολικού αθλητισμού.

 Την Παρασκευή  30/9/22 οι μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου μας   υλοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια εορτασμού της ημέρας σχολικού αθλητισμού. Κάποιες δράσεις  πραγματοποιήθηκαν τόσο στην αυλή του σχολείου μας με ευθύνη και  συντονισμό από τον κ. Ασημάκο Γιώργο ( Καθηγητή Φυσικής Αγωγής) και κάποιες άλλες οργανώθηκαν από τον δάσκαλο κάθε τάξης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι μαθητές  στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας, παίζοντας σκυταλοδρομία ή συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια, είχαν την ευκαιρία να  τρέξουν, να λειτουργήσουν με κανόνες , να γευτούν τη χαρά της συνεργασίας ,  την αγωνία της επιτυχίας καθώς και άλλα υγιή συναισθήματα που προκαλεί η άθληση και η αγωνιστικότητα . 

Επιπλέον κατά τάξεις με  την προβολή σχετικών videos και την ανάγνωση βιβλίων ή αποσπασμάτων αναφερόμενων σε αθλητές αλλά και  την άθληση στην καθημερινότητά μας καθώς και με  τη δημιουργία αφισών γνώρισαν τα οφέλη της ένταξης του αθλητισμού στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.  

Τέλος η σχολική βιβλιοθήκη μας εμπλούτισε τις προσλαμβάνουσες των μαθητών μας εκθέτοντας μερικά από τα βιβλία της  που αφορούσαν το μήνυμα της ημέρας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου