ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

30/3/15

25 η Μαρτιου στο σχολείο μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαθητές της Στ΄τάξης πραγματοποίησαν τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Στο χώρο του σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες με το συντονισμό των δασκάλων τους  μέσα από μια απλή γιορτή, που περιελάμβανε ποιήματα, σκετς, τραγούδια, προβολές και δρώμενα, πέτυχαν  να συγκινήσουν και να περάσουν  σχετικά μηνύματα  προς τους συμμαθητές και τους γονείς,  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Στη γιορτή  συμμετείχε και η μουσικός του σχολείου κ. Γιαννακοπούλου Ευφροσύνη, υπεύθυνη της χορωδίας.
Θ' ακολουθήσουν κι άλλα video με αποσπάσματα της γιορτής( ευγενική προσφορά του κ. Αλεξανδρόπουλου, μέλος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου