ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

28/10/15

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Και τη φετινή σχολική χρονιά  τιμήσαμε την επέτειο του ΟΧΙ και παρουσιάσαμε  στις 27/10/2015 τη σχολική μας γιορτή που επιμελήθηκαν οι δασκάλες των Δ΄ και Γ΄τάξεων κ. Γκοτσοπούλου Δέσποινα και Παπαδοπούλου Ελένη. Οι μαθητές  και των 2 τάξεων συμμετείχαν στη χορωδία και τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια με την επιμέλεια της κ. Γιαννακοπούλου Ευφροσύνης.
Ιδιαίτερη νότα ήταν η συμμετοχή στην ορχήστρα μαθητών του σχολείου μας που έπαιζαν κιθάρα, κλαρίνο  και αρμόνιο, καθώς και η ευγενική συμμετοχή του κ. Δημήτρη Αργυρόπουόυ, μέλους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, που με το μπουζούκι συνέβαλε στην όμορφη απόδοση των επιλεγμένων τραγουδιών.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παπαθεοδωρόπουλος Γιάννης παρέδωσε τη σημαία στους σημαιοφόρους και παραστάτες για τη φετινή σχολική χρονιά 2015-16.


Μετά το τέλος της  επιτυχημένης γιορτής μας αντιπροσωπεία μαθητών  συμμετείχε στην παρέλαση στο Ηρώο της πόλης μας.



Ανήμερα στις 28/10/2015 μαθητές των Δ΄, Ε΄& Στ΄ με τη συνοδεία των εκαπιδευτικών κ. Σπηλιωτόπουλου Ευστάθιου και κ. Ασημάκου Γεωργίου συμμετείχαν στην παρέλαση των σχολείων στην οδό Μητροπόλεως. Ο άψογος σχηματισμός, ο συγχρονισμός και η γενική παρουσία των παιδιών μας,έντυπωσίασε κατά γενική ομολογία, πράγμα όχι τόσο σύνηθες σε παιδιά μικρής ηλικίας.


Συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες  που τιμώντας τους ήρωες του ΄40 μας συγκίνησαν με την ώριμη παρουσία τους καθώς και στον  καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Ασημάκο  Γιώργο, που προετοίμασε τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου