ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

18/11/15

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Με μια ακόμη σχολική γιορτή πρόσφεραν οι μαθητές της Ε΄τάξης σε συμμαθητές τους και γονείς προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη 1973.

Οι μαθητές με λιτό, δωρικό τρόπο παρουσίασαν το κλίμα και τα γεγονότα μιας μακρινής γι' αυτούς εποχής και συγκίνησαν με τα τραγούδια που τραγούδησαν υπό την επίβλεψη της μουσικού κ. Γιαννακοπούλου Έφης. 



Για μια ακόμη φορά τη χορωδία ,όπου συμμετείχαν και οι μαθητές της Στ΄τάξης,συνόδευαν μαθητές του σχολείου μας όπου με τα μουσικά τους όργανα (κιθάρα, κλαρίνο και αρμόνιο) εμπλούτισαν τη γιορτή μας. Δε θα πρέπει να παραλείψουμε και τη συμμετοχή του κ. Αργυρόπουλου, μέλους του συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων, που συνέβαλε με τους ήχους του μπουζουκιού στον παλμό της προσπάθειας των παιδιών μας.


Περισσότερο οπτικό υλικό ΠΡΟΣΕΧΩΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου