ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

Στο blog αυτό μπορείτε να δείτε συγκεκριμένες δράσεις που συμμετέχουμε, εκδηλώσεις που οργανώνουμε, να αξιοποιείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια , ψηφιακά μαθήματα και τους χρήσιμους συνδέσμους που παρουσιάζονται ανά τάξη, να ενημερωθείτε για σύγχρονα θέματα (σχολική βία, ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.λ.π.) να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας

3/4/16

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Το μήνα Μάρτιο διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ» Πετοσφαίρισης Δημοτικών.Η μορφή του πρωταθλήματος, σύμφωνα με το Τμήμα  Φυσικής Αγωγής  Ν. Αχαΐας, είχε μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα  με κεντρικό άξονα τη συμμετοχή, ενίσχυση της συνεργασίας των μαθητών και των σχολείων, την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τους κανονισμούς του αθλήματος καθώς και τη γνωριμία με τους αθλητικούς χώρους της περιοχής μας. 
Το σχολείο μας συμμετείχε με τη μεικτή ομάδα που συνέθεσε και προετοίμασε ο κ. Ασημάκος Γιώργος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής).
Η εμφάνιση της ομάδας του σχολείου μας κρίνεται επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος, καθώς  σε σύνολο 4 αγώνων,πέτυχε 3 νίκες και υπέστη 1 ήττα.
Πέρα από το γεγονός ότι τα παιδιά μας εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων συμμετοχών σε αθλητικά δρώμενα,είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής και της άθλησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου